بیرون رفتن همسر و گذاشتن عکس در صفحه مجازی از جانب من قابل پیگیری است؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۴۷۰ #41086292

سلام
روز بخیر
همسرم من الان نزدیک ۷ ماه هستش منزل رو ترک کردن و مهریه و جهیزیه شون رو دادخواست دادن چند تا از دادگاه هامون هم برگزار شده مهریه شو مشخص کرده قاضی ولی من نمیخوام طلاق بدم و بی دلیل ایشون این کارو انجام دادن و خانواده ایشون نه به تلفن های من پاسخ میدن نه هر شخصی از اقوام من که برای سازش زنگ میزنن و من الان ۷ ماه هستش نه خود خانمم و نه خانواده ایشون گذاشتن که با خانمم صحبت کنم حتی خط همسرم هم خاموش کردن و خط دیگری خریدن به من گفتن که همسرم با خواهر شون که ایشون هم جدا شدن بیرون میرن هر شب ساعت ۱۲ الی ۱ شب منزل میان عکس هایی نا مناسب هم تو فضایی مجازی می گذارن که من مایل نیستم عکس همسرم تو این جور جاها باشه آیا میتوانم از طریق اس ام اس یا حضوری برم و تذکر بدم به همسرم و خانواده ایشون یا خیر اگر انجام بدم میتوانن آنها شکایت کنن از من یا خیر ممنون میشم راهنمای کنید

مشاوره حقوقی الزام به تمکین
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
دادخواست الزام به تمکین بدهید و ضمن آن تقاضای مراجعه به مشاوره خانواده کنید.

شما باید دادخواست الزام به تمکین بدین و شکیات کردن دردی را دوا نمی کند

با سلام
میبایست دادخواست الزام به تمکین دهید و ایشان موظف به تمکین از شما میگردند،راهکاری جز این منجر به تنش و شدت اختلافات خواهد شد.

باید تقاضای الزام به تمکین بدهید . راه هایی که ذکر کردید نه تنها فایده ای ندارد بلکه میتواند منجر به درگیری بیشتر و پرونده های شکایتی جدیدتری بشود .