تقسیم بندی هزینه کارشناس در مشاعات چگونه حساب میشود؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۱۴ #41066298

با سلام
یک آپارتمان ۹ واحدی هستیم دیوار پارکینگ نم داده از طرف همسایه و چون ایشان قبول نمیکنند مجبور شدیم کارشناس از شورا بگیریم.
طبق قانون تملک اپارتمان ها در مشاعات، آیا هزینه کارشناس بر اساس سطح اختصاصی هر واحد باید حساب گردد؟

مشاوره حقوقی ملکی
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

اگر همه مالکان درخواست کارشناس کرده باشند بله باید نسبت به سطح ملک اختصاصی هزینه کارشناسی را پرداخت نمایند.

خیر وطبق قانون هزینه حق الزحمه اظهار نظر کارشناس با خواهان می باشد ودر صورت اعتراض با کسی است که اعتراض نموده است.