چگونه هزینه دیر کرد تحویل ملک، را مطالبه نماییم؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۲۹۱ #41042748

با سلام
۱۸ ماه پیش ملکی رو از تعاونی مسکن خریداری کردیم، توی قرار داد امضا کردن که ملک یک ساله تحویل میدن ما هم به صورت نقدی پول واحد رو دادیم، بعد از یک سال گفتن خیلی گرونی شده تورم بهتون خورده باید ۲۴ میلیون دیگه هم بدید ما هم دادیم دوباره الان شیش ماه از اون تاریخ گذشته خونه رو که تحویل ندادن هیچ، باز هم میگن ۱۸ میلیون دیگه هم باید بدید، در صورتی که ما همون اول تسویه کرده بودیم اونا هم تو قرارداد نوشتن یک ساله میدیم.
الان ما باید چیکار کنیم؟
اونا حاضر نیستن خسارت دیر کرد ما رو بدن که هیچ، فقط به ما میگن تورمه پول بدید؟
لطفا راهنمایم کنید

مشاوره حقوقی ملکی
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام

خسارت تاخیر تادیه از طرف شما زمانی قابل مطالبه است که در قرارداد مبلغ آن تصریح شده باشد.

با سلام شما ملزم به قبول تعدیل ثمن معامله نبوده اید و میتوانید الزام آنها به ساخت و یا تحویل و انتقال رسمی واحد یاد شده را مطالبه کنید.

سلام اگر در قرارداد خسارت تاخیر در تحویل تعیین گردیده از تاریخ مقرر برای تحویل تا زمان تخویل قابل مطالبه است . ضمن این که اگر در قرارداد تعدیل پیش بینی نشده ، هیچ مبلغی نباید برداخت کنید .

با سلام

باید متن قرارداد به رویت برسد تا بتوان نظری قابل قبول در دفاع ارائه داده شود. چون ممکن است شروطی در آن گنجانده شده باشد که شما بدون اطلاع امضا نموده باشید. ممکن است تقصیر آنها در عدم اتمام به موقع مصادف با نوسانات ارزی و بالا رفت قیمت ها باشد و ورود خسارت نتیجه تقصیر و عدم اتمام به موقع باشد. باید به دقت بررسی شود.

سلام
باید برای مطالبۀ خسارت تاخیر در تحویل،
به شورای حل اختلاف مراجعه کنید و آنجا تامین دلیل کنید
. پس از آن کارشناس نظر می دهد و طبق نظر کارشناس می‌توانید دادخواست خود را تقدیم دادگاه کنید
بهتر است برای استفاده از راهکارهای قانونی، حتما با یک وکیل مشورت کنید.