شک نداریم کارشناس غیر منصفانه ارزیابی کرده، چه باید کنیم؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۳۳۷ #41036785

کارشناسی در باره یک ملک انجام شده یکی که از طرف بانک برای بدهی امده بود زده زده پانصد میلیون و دیگری که برای فروش یک جای همان شهرک امده کارشناسی کرده چهار و نیم میلیارد که این دومی را دادگاه هم پذیرفته است در این موارد چه باید کرد .شک نداریم کارشناس غیر منصفانه ارزیابی کرده .شما در کجای تهران یک ملک سراغ دارید ۱۴ متر سه خوابه با ۱۸۰ متر زمین مشاع در جنت اباد

مشاوره حقوقی ملکی
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام وقت بخیر
مهلت اعتراض به نظر کارشناسی ۷ روز است.شما میتوانید در این مدت اعتراض کنید تا موضوع مجدد توسط کارشناس ۳نفره مورد ارزیابی قرار گیرد

ضمن اعتراض به نظریه کارشناسی تقاضای ارجاع امر به هیات سه نفره کارشناسی کنید

سلام چنانچه معترض هستید اعتراض خود را جهت ارزیابی مجدد به شعبه مستندا اعلام کنید حتی اگر کارشناسی مورد دیگر را در اختیار دارید جهت تایید ادعای خود ارائه نمایید.

سلام
در صورتیکه اعتراضی به رای کارشناسی دارید،میتوانید از شعبه ی مربوطه تقاضا نمایید که موضوع به کارشناسی ۳ نفره ارجاع داده شود تا توسط انها مورد بررسی قرار گیرد.