اگر ما خرید و فروش را در زمان خلاء قانونی انجام بدیم و بعد ناگهانی غیر قانونی شود تکلیف ما چیست؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۴۹۲ #41024572

سلام سایتی هست که در اون با دادن مدارکی چون کارت ملی شناسنامه قبض تلفن و ادرس منزل می تونیم در اون خرید و فروش ارز های دیجیتال انجام بدیم با توجه به این که خلا قانونی در این مسله در ایران وجود دارد و هیچ قانونی در رابطه با ان وجود ندارد اگر ما خرید و فروش را در زمان خلا قانونی انجام بدیم و بعد ناگهانی غیر قانونی شود تکلیف ما چیست؟ و سوال بعدی این که با دادن مدارکی همچون مدارک بالا چه نوع مزاحمت هایی می توانند برای ما ایجاد کنند البته سایتش مطمن هست و ادم معتبری به من اون رو معرفی کرد.

مشاوره حقوقی جرایم اینترنتی
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام.نظر به اینکه قانون عطف به ما سبق و گذشته نمی‌شود، نگران نباشید.

با سلام
با توجه به عدم جرم بودن اقدامات شما مجازاتی نیز برای آن متصور نیست و در صورتی که در آینده نیز امکان مجازات شما نیست .

اگر فعلی در قانون جرم شناخته نشود برای آن مجازاتی در نظر گرفته نمی شود و برای اعمالی سابقی که بعدا قانون انان رادجرم انگاری نموده به جهت قاعد قبح عقاب بلا بیان و عطف به ماسبق نشدن قوانین و اصل تفسیرمضیق مجازات تسری پیدا نمی کند .