جواز کسب از اتحادیه چگونه دریافت شود؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۲۵۱ #40986001

سلام. ایا کسی که میخواد یک کسب و کار رو شروع کنه می تونه فقط با ثبت شرکت این کار رو انجام بده ؟ یا اینکه الزاما باید بره از اتحادیه مربوطه (مثلا یک کسب و کار در زمینه نرم افزار از اتحادیه کامپیوتر) جواز کسب هم دریافت کنه ؟‌

مشاوره حقوقی قراردادها
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

درود ثبت شرکت خیلی ساده تر از اخد جواز کسب هستش و این مهم رو در نظر بگیرید که هر کسب و کاری چه به صورت شخصی باشه چه شرکتی بار بیمه و مالیاتیش یکسانه پس از این نترسید که شرکت ثبت کنید مسئولیت بیشتری دارید بسته به موضوع فعالیت شما میتونیم راجب مجوز اظهار نظر کنیم ولی شرکت به نام شما اعتبار بیشتری میده مقاله های مربوطه رو مطالعه کنید در صورت نیاز رو پروفایلم

مجوز نیز می بایست اخذ نمایند

با درود نیازمند مجوز های لازم است

با سلام ثبت شرکت به منزله مجوز فعالیت نیست بلکه ایجاد یک شخصیت حقوقی است لذا شما باید مجوز فعالیت را از نهاد مربوطه (اتحادیه ،سندیکا ،وزارتخانه و...) کسب کنید