از دوستی به علت سابقه ی سرقتی که داشته، با همین عنوان شکایت شده، و کلانتری احضارشان کرده، چگونه میتوانم در جهت اثبات بیگناهی این شخص عمل نمایم؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲۵۰ #40920808

سلام وقت بخیر
یکی از بستگان، متاسفانه مشکل اعتیاد دارند، دو سال قبل برای ادای شهادت در کلانتری حضور پیدا کردند، که متاسفانه بدلیل فروش مال مسروقه محکوم شدند و سابقه برایشان ایجاد شد، حال ایندفعه سرقتی در درون خانه یکی از دوستانش انجام شده و خواهران آن فرد از ایشان شکایت نمودند و کلانتری ایشان را فراخوان زده، با توجه به سابقه بد، جرات حضور در کلانتری را ندارد و از طرفی ایشان سارق نیستند.
من میخواهم به ایشان کمک کنم باید چه کنم؟

مشاوره حقوقی سرقت
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

چون ایشان درمظان اتهام هست حتما دردادسرا حاضر وشماهم‌به عنوان شاهد ازایشان دفاع کنید که روزسرقت در محل جرم حضورنداشته

با سلام. سوابق کیفری نمیتواند دلیل خوبی برای ارتکاب جرم توسط شخصی باشد
ولی پشنهاد میشود حتما حاضر شوید چون غیبت ایشان عواقبی در پی خواهد داشت...

شما سمت قانونی جهت اقدام ندارید، اگر میخواهید به ایشان کمک کنید پیشنهاد میکنم برایش وکیل بگیرید