موارد قابل دقت در خرید زمین بنچاق‌دار بدون سند رسمی

پرسیده شده
۶ پاسخ ۳۸ #40904996

با سلام، خرید زمین بنچاق دار نسبی که سند تک برگ ندارد، می‌تواند از لحاظ قانونی مشکلی ایجاد کند؟ در زمان خرید دقیق چه مواری باید دقت شود؟

مشاوره حقوقی قراردادها
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بله میتواند موجب دردسر باشد با این حال انجام بعضی از اعمال باعث کم شدن ریسک آن می شود.
جهت مشاوره دقیقتر از وکلای بنیاد استفاده نمایید.

سلام ابتدا باید سوابق ثبتی سند بررسی و از نظر صحت و اصالت آن مطمئن شوید ضمن اینکه اصیل یا وکیل بودن فروشنده نیز بسیار مهم است از موارد دیگر پیگیری در سوابق شهرداری است

باسلام بهتر است به از ارگانهایی مثل جهاد و شهرداری و اداره ثبت از وضعیت حقوقی ملک اطلاع دقیق پیدا کنید و در محل ملک هم از همسایگان تحقیق کنید

با سلام
بایستی از اصالت اسناد و مالکیت فروشنده یا دارا بودن وکالت معتبر از مالک اطمینان حاصل کنید، همچنین بایستی راجع به وضعیت ملک از این جهت که جزء اراضی ملی یا متعلق به نهاد یا ارگان خاصی یا تخصیص یافته به طرح خاصی نباشد تحقیقات لازم را به عمل آورید.

سلام از جهت طرفین معامله و سمت داشتن ایشان مطمین شوید اینکه زمین جزو منابع ملی نباشد و ...جهت تنظیم قولنامه میتوانید از خدمات وکیل استفاده نمایید

با سلام ، در موقع خرید در مورد مالک ملک و فروشنده بررسی کنید که آیا فروشنده همان مالک ملک است یا شخص دیگر، با وکالت میفروشد یا بدون وکالت ، از جهات در رهن بودن یا توقیف بودن و نوع سند بررسی گردد.