جهت تفکیک قانونی زمین از کجا اقدام کنم؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۲۹۵ #40831022

با سلام زمینی به مساحت ۳۶۰۰۰متر از پدرم به ما ارث رسیده (دو خواهر و دو برادر) برادرم چون من زندان بودم زمین را تقسیم نموده و به خواهرام ۱۰۰۰۰ متر داده است و به من هم ۸۰۰۰ متر بعد از آزادی ام رسیده است که این تقسیم اصلا درست نیست حال جهت تفکیک قانونی زمین از کجا اقدام کنم البته خواهر کوچیک هم با من همراه است جهت گرفتن حق

مشاوره حقوقی ملکی
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

نیاز به تفکیک نیست . می توانید دادخواست تقسیم ترکه بدهید به هر کدام از وراث نسبت به سهم الارث قانونی می رسد .

با درود..
اولا؛ تقسیم صورت گرفته صحیح نبوده و قانونی نمی باشد..
برای تقسیم ترکه می توانید با طرح دادخواست تقسیم ماترک از طریق دفاتر الکترونیک قضایی جهت رسـیدگی در دادگاه محل مطـرح نمایید..

تقسیم ترکه از دادکاه و از طریق دفترخدمات قضایی درخواست خواهد شد

سلام
دادخواست تقسیم ترکه را از دادگاه مطالبه نمایید

درود بر شما، برای تقسیم ترکه میتوانید از طریق دفاتر الکترونیک قضایی اقدام به طرح دادخواست تقسیم ترکه نمایید تا تقییم به صورت قانونی از طریق مرجع صالح انجام شود.

اگر تقسیم ترکه با موافقت کلیه وراث صورت نگرفته و همگی ذیل تقسیم نامه را امضاء نکرده باشند ، تقسیم صورت گرفته معتبر نبوده و میتوان از دادگاه تقاضای تقسیم ترکه را نمود .

درود
می توانید تقسیم را از دادگاه تقاضا کنید. از طریق دفاتر خدمات قضایی دادخواست تقسیم ترکه بدهید.