آیا بازم فرصت اعتراض دارد؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۲۶۰ #40792397

سلام
همسرم اختلال روانی داره که قبل از ازدواج کسی به من نگفته با توجه به ضرب و جرح و نپرداختن نفقه شروع به شکایت کردم تونستم محکومیت ضرب و جرح بگیرم ... واسه نفقه ام شکایت کردم با توجه به ضرب و جرح و چون اظهار نامه تمکین زده بودم و اینکه تو هیچ دادگاهی نیومد رای غیابی بر محکومیتش صادر شد فورا دادخواست طلاقم بر همین مبنا دادم... حالا سوالم اینه بعد مهلت انقضای اعتراض غیابی در خواست صدور اجراییه دادم همسرم بی توجه و در زمان فعلی حکم جلبم نمیدن
سوالم اینه من ۹ ماه بدون نفقه همسرم ولم کرده چرا دادخواست طلاق بر همین مبنا دادم تازه رفته شورا یعنی من با این روندی که پیش میره ۹ ماه دیگ باید همینجور بمونم که بتونم طلاق بگیرم؟ تو این مدت پس من مخارجم از کجا بیارم کاری هم وجود نداره و باید اجازه شوهر داشته باشی الان منی که همسرم اختلال روانی داره بیم دارم از زندگی باهاش داعم کتکم میزنه هیچ نفقه ای نمیده مسکنی تهیه نمیکنه ... مهریه ام که ۱۴ سکه است که هیچی نداره حکم جلبم نمیدن من باید چکار کنم آیا این درست که دادخواست طلاقم تازه رفته شورا و هنوز تعیین وقتم نکردن؟ اخه این چه قانونی تو رو خدا یه راهی نجاتی بگین

مشاوره حقوقی نفقه
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

در صورتی ک امکان سازش و حل و فصل مشکلاتتان وجود نداشته باشد باتوجه ب مشکلاتی ک هست و بیان کردید در دادگاه ب درخواست طلاق شما رسیدگی خواهد شد

به این علت که احتمال سازش بین شما و همسرتان وجود داشته باشد در غیر این صورت از طریق دادگاه اقدام به رسیدگی خواهد شد

سلام رویه دادکاهها بدوا ارجاع موضوع به شورای صلح سازش و مشاوره هست سپس در دادکاه رسیدگی می شود

سلام
در همه دعاوی خانوادگی ابتدا دادگاه پرونده را جهت صلح و سازش به شورا ارجاع و در صورت عدم نتیجه به دادگاه ارجاع می شود.