امکان ابطال سند صادره بر اساس حکم دادگاه، وجود دارد؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲۵۸ #40736786

مدتی قبل همسایه ما با شخصی که زمینی را در تصرف داشت به دادگاه رفته و حکم قطعی را دریافت و زمین را تصرف نمود. همزمان با اینجانب نیز توافق نامه ای با اثر انگشت خود و پسرش امضا نمود مبنی بر واگذاری بخشی از زمین به اینجانب بدون هرگونه پیش شرطی.حال امتناع می کند.
آیا امکان شکایت و یا ابطال سند صادر شده ( احتمال میدهم سند گرفته باشند ) فراهم می باشد؟

مشاوره حقوقی ملکی
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام دوست گرامی
بهرحال اگر ایشان اخرین مالک هستند و مبایعه نامه شما را پذیرفته اند و تایید کرده اند اکنون نمی توانند نپذیرند که شما مالک نیستید و مبایعه نامه را باطل یا فسخ کنند

مدارکتان بایستی بررسی شود

با سلام
نیاز به بررسی دقیق مدارک شما می باشد اما اگر تاریخ مبایعه نامه شما مقدم بر فرد دیگر باشید می توانید نسبت به اثبات بیع وابطال سند اقدام نمایید ضمنا شکایت کیفری هم می توانید مطرح نمایید.