میتونم جهازم رو بردارم ببرم خونه پدرم؟

پرسیده شده
۱۳ پاسخ ۲۹۰ #40734595

با سلام من نزدیک یک سال هست ازدواج کردم جهاز هم اوردم فاکتور ها دست خودمه میخواستم بدونم میتونم جهازم رو بردارم ببرم خونه پدرم؟ طلاق هم نمیخوام بگیرم چون هزینه وکیل ندارم فقط میخوام جهازم رو ببرم ایا میتونه زوج بگه من از خونش سرقت کردم؟ اگر از راه قانونی برم و دادخواست استرداد جهیزیه بدم چقدر طول میکشه تا قاضی مجوز بده تا من برم جهازم رو از خونه مرد بیارم؟

مشاوره حقوقی استرداد جهیزیه
۱۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام مصداق سرقت ندارد

با درود مطرح کردن سرقت منتفی است

خیر در صورت صدور فاکتور بنام شما نمی تواند به عنوان سرقت علیه شما شکایت کند

چون فاکتور ها به نام شماست میتوانید جهاز را از منزل خارج کنید

بهتر است از طریق دوشاهد و با حضور همسر و تنظیم صورتجلسه اقدام به خروج اموال نمایید

با سلام
طبق فاکتور ها و لیست سیاهه ، جهازیه متعلق به شما خواهد بود و با خارج نمودن این لوازم از منزل زوج توسط شما ، این امر مشمول جرم سرقت نخواهد بود

سلام اگر فاکتور دارید خیر شاید ادعا سرقت بکند ولی براساس مدارک دادگاه ترتیب اثر نمی دهد و برای دادن دادخواست بستگی به وقت رسیدگی و شرایط دارد