امکان ابطال معامله ملکی توسط وراث با ایراد شکلی نحوه اخذ ثمن

پرسیده شده
۲ پاسخ ۳۸ #40732005

طبق شنیده‌ها، پدرم در سن ۸۰ سالگی مبایعه‌نامه‌ای مبنی بر فروش چند هکتار زمین کشاورزی منعقد می‌کنه و وکالتی جهت فروش این زمین رو به برادرم میده. ولی در مبایعه‌نامه فروشنده مرحوم پدرم هست و برادر به عنوان شاهد حضور دارد. ما فرزندان و ورثه، ادعای انکار و تردید کردیم چون اثر انگشت اصلا واضح نیست. طبق نظریه کارشناسی ۳ نفره اثر انگشت قابل استفاده نیست. بیعانه یا بخشی از ثمن طبق گفته خواهان (جهت الزام فرزندان به تنظیم سند) در وجه برادرم نوشته شده و خواهان (خریدار) میگه که پرداخت کردم. ما انکار کردیم که اصلا معامله‌ای بین پدر و خریدار (خواهان) نه تنها صورت نگرفته بلکه پولی هم بین هم رد و بدل نکردند. آیا معامله صحیح است؟ اگر برادرم با وکالت‌نامه‌ای که جهت فروش داشت، خودش به عنوان فروشنده مبایعه‌نامه را تنظیم می‌کرد وقوع معامله صحیح باید باشه اگر اشتباه نکنم، ولی وکالتی از پدرم جهت اخذ ثمن معامله نداره. برادرم یک اقرارنامه داده که به نیابت از پدر بخشی از ثمن رو گرفتم. ما ۱۰ فرزندیم، آیا میشه با کمک ایراد شکلی و تردید و انکار معامله، مبایعه‌نامه را باطل کرد؟ لطفا پاسخ بدین. ممنون.

مشاوره حقوقی قرارداد
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام ، نیاز به بررسی بیشتر مدارک و مستندات دارد در این خصوص از خدمات بنیاد وکلا بهره مند شوید.

با سلام
بدون بررسی مبایعه نامه مزبور، اقرارنامه برادرتان و سایر مدارک و مستندات، امکان اظهارنظر و راهنمایی وجود نخواهد داشت. پیشنهاد می شود از مشاوره وکلای بنیاد استفاده کنید.