مهلت دادن برای ارائه اصل سند؛ چه باید کرد؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲,۷۲۷ #40729496

باسلام و خسته نباشید خدمت اساتید بنده در خصوص یک فقره چک که به صورت امانت دسته کسی بوده حکم بر بی حقی برای طرفه مقابل صادر و در مرحله تجدید نظر هم رای قطعی شد و بعد با نامه اجرای احکام خطاب به بانک چک ابطال و رفع سو شد و بعد برای طرف مقابل اظهارنامه فرستادم مبنی بر اینکه لاشه چک رو عودت بدن ولی انجام ندادن و دادخواست استرداد لاشه چک دادم و دادنامه ها رو ضمیمه پرونده کردم و در جلسه رسیدگی طرفه مقابل نیامدن و بنده اظهارات و در خواست خودم را نوشتم و بعد از چند روز تو سامانه ثنا رفتم روند پرونده رو نگاه کردم که دیدم این گزینه نوشته شده بود(در تاریخ ۱۳۹۹/۰۴/۱۱ وقت رسیدگی به لحاظ مهلت دادن برای ارائه اصل سند تجدید و به وقت نظارت به تاریخ ۱۳۹۹/۰۵/۱۳ تغییر کرد)میخاستم ببینم بنده وقتی که دادنامه و حکم قطعی برای قاضی بردم اص سند ینی چه ؟وقتی بنده حکم قطعی دارم.ممنون

مشاوره حقوقی چک
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
به احتمال قوی اشتباهی در صدور ابلاغیه شده است و صرفا بایسیت با حضور در شعبه مورد نظر کسب اطلاع نمایید

احتمالا برای تعیین دقت نظارت گزینه اشتباه از سوی منشی دادکاه تیک خورده زیرا معمولا در سیستم رایانه دادگاهها علت تعیین وقتها به صورت صحیح درج نمیشود . با این حال توصیه میشود با مراجعه حضوری از دلیل تجدید وقت اطمینان یابید .

به نظر میرسد به خوانده دعوا برای ارائه لاشه چک مهلت داده شده است