آیا با این اوصاف بنده محکومم و باید نفقه ایشان را پرداخت نمایم یا خیر؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲۰۰ #40591423

با عرض سلام و ادب. بنده حدود یک سال پیش رای عدم تمکین خانمم را از دادگاه گرفتم.اما الان پس از یک سال بدون اجازه از خانه خارج شده و پس از بازگشت اقدام به باز نمودن درب نموده که بدلیل اینکه کلید در درب منزل بوده توانایی باز نمودن درب را نداشته و بنده هم چون در حمام حضور داشتم در این زمان همسرم اقدام به تماس با ۱۱۰ نموده و اعلام نموده که من در منزل راهش ندادم.

لطفا راهنمایی بفرمایید.متشکرم

مشاوره حقوقی نفقه
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

پرداخت نفقه با نظر دادگاه میباشد

با اظهارنامه به منزل دعوتش کنید

سلام ..

اظهارنامه بدید و از ایشان دعوت کنید که به منزل مشترک مراجعت کند