مشخص شده که چک سرقتی بوده و این اقا چک سرقتی به بنده دادن چطور میتونم تو سریع ترین زمان به پولم برسم؟

پرسیده شده
۸ پاسخ ۱۵۷ #40582840

با عرض سلام
بنده سال گذشته جنسی رو به یک سوپر مارکتی فروختم و در قبالش چک گرفتم بعد از سه ماه چک پاس نشد و صاحب حساب جلوی چک رو بسته بود حالا بعد از ۱۰ ماه مشخص شده که چک سرقتی بوده و این اقا چک سرقتی به بنده دادن چطور میتونم تو سریع ترین زمان به پولم برسم و محل کار شخصی که چک رو به من داده هم بلدم و مهر مغازش هم به همراه امضاش پشت چک موجوده با تشکر

مشاوره حقوقی چک
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

درود
امکان شکایت کیفری و حقوقی وجود دارد اما هر دو زمانبر است.

درود بر شما، چنانچه مهر و امضای ایشان در ظهر چک وجود دارد، بدوا به علیه ایشان شکایت کیفری انتقال مال مسروقه مطرح، سپس دعوی حقوقی مطالبه وجه چک نیز به طرفیت ایشان ثبت نمایید.

هم می توانید دادخواست مطالبه وجه دهید و هم شکواییه انتقال مال مسروقه تنظیم نمایید.

با درود هم می‌توانید دادخواست مطالبه وجه دهید و هم امکان طرح شکایت کیفری است

برای رسیدن به پول تان دادخواست حقوقی مطالبه وجه ( طلب ) به استناد مهر و امضاء ظهر چک و درصورت وجود فاکتور به دفتر خدمات قضایی بدهید .

سلام دادخواست حقوقی مطا لبه وجه و خسارت تاخیر وتادیه از طریق دفاتر الکترونیکی قضایی ثبت نمایید موفق باشید

میتوانید دادخواست حقوقی مطالبه وجه همراه با خسارات و همچنین تامین خواسته بدهید. علاوه بران شکایت کیفری انتقال مال سرقتی هم حتما اقامه نمایید.