بخشش مهریه توسط زوجه به چه صورت هست؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۷۹ #40541420

چطور مهریه ام را بین خودم و همسرم ببخشم اما پدرم اما نکند
به مشکل برخورده ایم و از من انتظار اثبات محبتم به خودش را دارد و این موضوع را مطرح کرده، از بس در هر بحثی تکرار کرده است این موضوع را میخواهم با اینکار به ارامش برسم

مشاوره حقوقی مهریه
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام و احترام
توصیه ی اکید می‌شود از بخشش یا ابراء مهریه ی خود صرف نظر کنید
با این حال اگر مایل به این کار هستید چند راه وجود دارد
۱:در سندی عادی یا رسمی اقرار به دریافت تمام و کمال مهریه کنید
۲:در سندی عادی یا رسمی ذمه ی زوج را نسبت به مهر بری کنید( ابراء مهریه )
۳:در سندی عادی یا رسمی مهریه ی خود را به زوج هبه کنید

در دو راه اول در صورت پشیمانی بعدی اقدامی نمی‌توانید انجام دهید
ولی در مورد راه سوم بعد ها میتوانید تحت شرایطی از هبه رجوع کرده و مهریه را مطالبه کنید

عرض سلام.سوال شما مبهم است.آیا می خواهید مهریه را ببخشید؟یا از بخشیدن مهریه به مشکل خورده اید؟در حالت اول انتظار همسر شما منطقی نیست.و البته شما نیز راه های زیادی برای اثبات علاقه خود دارید.در صورت دوم دیر شما حقی بر مهریه خود نخواهید داشت و رجوع از از آن مسموع نیست(البته در صورتی که گذشت شما مشروط یا معلق نباشد).