با قطعی شدن هر ۴ ماه نیم سکه باید چیکار کنم؟

پرسیده شده
۱۱ پاسخ ۱۵۹ #40530659

سلام
ببخشین مهریه بنده هر ۷ ماه یک سکه بود که با اعتراض طرفم دیروز به هر ۴ ماه نیم سکه تغییر کرد ولی من از موقع قطعی شدن قبلی چیزی دریافت نکردم بهمن ماه ۷ ماه میشد که باید یک سکه میگرفتم، الان با قطعی شدن هر ۴ ماه نیم سکه باید چیکار کنم این ۶ ماه وسط چیزی بهم تعلق نمیگیره؟؟
لطف میکنین بگین باید چیکار کنم، ممنون از راهنماییتون🙏

مشاوره حقوقی مهریه
۱۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام و ادب
لطفا درخواست صدور اجرائیه نمایید.تا دستور اجرا بگیرید.

درخواست اجراییه را به اجرای احکام ارایه کنید

با سلام
می بایست تقاضای صدور اجرائیه نمایید .

سلام

شما می توانید از طریق اجرای احکام مبلغ معوقه را درخواست نمایید. یا حکم جلب نامبرده را خواستار شوید

با درود اگر تقاضای صدور اجرائیه کرده باشید میتوانید دستور جلب بگیرید.
اگر تقاضای صدور اجرائیه نکرده اید اول این تقاضا را نمائید.
ماده
۱۸ـ هر گاه پس از صدور حکم اعسار ثابت شود، از مدیون رفع عسرت شده یا مدیون برخلاف واقع خود را معسر قلمداد کرده است، به تقاضای محکوم له، محکوم علیه تا زمان اجرای حکم یا اثبات حدوث اعسار یا جلب رضایت محکوم له حبس خواهد شد. در این مورد نیز مفاد مواد (۴) و(۵) این قانون مجری است. این حکم در مورد مدیونی که به موجب ماده (۱۱) این قانون برای پرداخت دین او مهلت مناسب تعیین شده یا بدهی او تقسیط گردیده و در زمان مقرر دین خود یا اقساط تعیین شده را نپرداخته است نیز مجری است.

درود بر شما، بایستی در خصوص دریافت مطابق حکم قبلی درخواست اجرائیه میکردید، لکن می‌توانید اکنون پیگیری و معوقات را دریافت نمایید.

چرا تاقطعی شدن رای تازه معوقه ها به شماتعلق میگیریدبه اجرای احکام مراجعه نمایید