پس از تعیین تکلیف در موارد ذکر شده به عهده زوج است که به زوجه پرداخت نماید؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۲۰۲ #40509568

وقت بخیر
عذر میخوام هزینه های دادرسی مثل هزینه هایی که برای نفقه و اجرائیه مهریه و حتی وکیل زوجه پرداخت می کند عینا همان هزینه ها یا معادل یا کمتر؟ باید درخواست جدا بدم یا قانونا این پروسه قابل انجام است؟

مشاوره حقوقی نفقه
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

درهنگام تنظیم دادخواست درقسمت خواسته باید قید گردد مطالبه کلیه خسارات دادرسی .

سلام اگر در قسمت خواسته در دادخواست مطرح کرده باشید میتوانید

می توانید در دادخواست مطالبه مهریه درخواست محکومیت خوانده به پرداخت مهریه و مطلق خسارات دادرسی ازقبیل ، تمبر،حق الوکاله وکیل و .... غیره را درخواست نمایید تا دادگاه در حکم صادره لحاظ نماید.

با سلام
به هنگام تنظیم دادخواست در قسمت خواسته هم موضوع خواسته که جهت ان درخواست نموده اید و هم هزینه های دادرسی و غیره را مطالبه نمایید.