میگن باید شکایت کیفری تصرف عدوانی در مال مشاعی انجام شود، چگونه اقدام کنیم؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۵۱ #40430394

ببخشید همسایه طبقه اول ما بدون اجازه ما نورگیر رو برای خودش صقف زده که میشه کف ما ما طبقه دوم هستیم ایشون طبقه اول و برای اینکه نورگیر رو به صورت مفید بهره برداری شخصی کنه از کف خونه ما برای خودش از نورگیر صقف زده یعنی مشاع رو صقف زده درسته نور ما رو نمیگیره ولی صدای باد و بارون و گرد و خاک رو کامل میاره خونه ما و دسترسی برای تمیز کردن نداره بهش گفتیم گفت ورنمیدارم شکایت کنید زنگ زدیم ۱۱۰ اومدن شکایت کردیم حالا میگن باید شکایت کیفری تصرف عدوانی در مال مشاعی بنویسیم میشه لطفا راهنماییمون کنید؟

مشاوره حقوقی تصرف عدوانی
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
بهتر است شما با مراجعه به دفتر خدمات الکترونیک قضایی نزدیک محل سکونت خود علیه ایشان دادخواستی مبنی بر برداشتن سقف مذکور و اعاده وضع به حالت سابق تقدیم تا به دادگاه ارسال و دادگاه موضوع را از طریق کارشناسی رسیدگی و چنانچه اقدام ایشان را خلاف قوانین و مقررات و اسناد مالکیت تشخیص دهد به نفع شما صادر می نمایند و به نظر می‌رسد دعوی شما پذیرفته خواهد شد
البته می توانید از طریق کیفری نیز اقدام کنید ولی باید هر روز به کلانتری و دادسرا مراجعه و در رفت و آمد باشید
ولی تقدیم دادخواست حقوقی شایسته‌ و اصولی تر است و زمان آن هم طولانی تر می باشد

با سلام
موضوع کیفری نیست لیکن از طریق مراجع حقوقی اقدام به اقامه دعوی رفع ممانعت از حق مطرح نمائید