شکایت آدم ربایی و سرقت نموده، آیا من که پسرش هستم؛ میتونم از پدرم وکالت تام بگیرم و به جاش دادگاه برم؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۵۲۱ #40403820

سلام و عرض خسته نباشید خیلی ممنون که به سوالات پاسخ می دهید لطف خیلی بزرگی میکنید
پدر بنده دلیل بدهکاری مالی، حکم جلبش امده و از معرفی خودداری میکنه تا بتونه پولو جور کنه اما یه زن فاسد که در شهر دارای شهرت میباشد اقدام به شکایت کرده و موضوع شکایت ادم ربایی و سرقت هستش و هیچ گونه مدرکی هم نداره فقط میخواد پدرمو به دادگاه ببره تا طلبکارها اونجا بگیرنش ایا میتونه کارش‌ رو پیش ببره؟؟ و ایا من که پسرش هستم و ۲۱سال سنمه میتونم از پدرم وکالت تام بگیرم و به جاش دادگاه برم؟؟؟؟
خییلی ممنون

مشاوره حقوقی سرقت
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

وکالت در دادگاه نیاز به مجوز وکالت دارد نه وکالتنامه .

پدر شما اگر میخواهد ازحق خویش دفاع کند فقط باید وکیل دادگستری بگیرد ولاغیر

باسلام برا پیگیری اخاضی از پدرتان میتوانید شکایت کنید اما پدر شما باید دردادگاه حاضرشود و قرار وثیقه قاضی صادر میکند موفق باشید

باسلام، اول که ایا میتونه کارش رو پیش ببره باید پرونده مطالعه شود

ضمن اینکه فقط اصیل و یا وکیل دادگستری می توانند در جلسه حضور داشته باشند و از حق و حقوق خودشان دفاع کنند و شما قانونا نمی توانید بجای پدرتان دادگاه بروید.

سلام شما نمی توانید با هیچگونه وکالتی به جای ایشان به دادگاه بروید ولی می توانند پرونده وانجام امور را به وکیل دادگستری محول نمایند

فقط وکیل دادگستری می تواند از پدرشما وکالت بگیرد و در دادسرا یا دادگاه حاضرشود