آیا اون آقا میتونه سهم من رو نده؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۲۱۸ #40397324

سلام من و همسر سابقم یک آپارتمان چند سال قبل خریدیم و سند آن به سهم ۳ دانگ به هر کدام از ما بعد از طلاق آماده شد. من بعد از ۴ سال درخواست سهم کردم و در این مدت ایشان اونجا زندگی کردن و حتی دو سال هم بدون حضور من اجاره دادن و حالا بعد از انجام کارهای ثبت و عدم افراز که انجام دادم حالا دادگاه دارم و آیا اون آقا میتونه سهم من رو نده؟؟ یا دلیلی بیاره؟؟ چون شرایط خوبی داره و وکیل داره و دایم به من میگه تو نمیتونی از من بگیری چون پول ندادی بابتش

مشاوره حقوقی ملکی
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
طبق فرمایش شما اولا سه دانگ سهم دارید و میتوانید برای مطالبه سهم اقدام نمایید
ونیز برای اجرت المثل ایام و حتی اجاره ای که داده است آن را مطالبه نمایید

بعد از تعیین قیمت ملک مشاعی، ملک فروخته می شود و نسبت سهمتان از اموال بهره میبرید

وقتی سند سه دانگ به نام شما باشد باید سهم شما پرداخت کند اگر از طریقی آن را انتقال نداده باشی

با سلام
پس از تعیین قیمت ملک مشاعی، ملک فروخته خواهد گردید و نسبت یه سهم خویش از اموال بهره میبرید
لازم به ذکر میباشد میتوانید تامین دلیل نموده و اجرت المثل ایام تصرف را نیز از شریک مشاعی(زوج سابق) اخذ نمائید