بابت مهریه ملک را پس نمیگیرد؛ چه باید بکنم؟

پرسیده شده
۹ پاسخ ۳۹۱ #40395874

سلام خسته نباشید
همسره من هفت ساله پیش خانه ای که هم اکنون در ان ساکن هستیم برای گرفتن وام به صورت صوری به نام دوستش کرد همه کارها شو قانونی انجام داده ولی پولی دریافت نکرده ولی زیر سند نوشته که پول در یافت کرده و اینکه تا الانم تمام قسطای وامی که واسه خونه گرفته رو شوهرم پرداخت کرده چجوری میتونم ثابت کنم معامله صوری بوده و فقط واسه گرفتن وام بوده..درحال حاضرم شوهرم به خاطر وجود من و مهریه حاضر نیست خونه رو برگردونه لطفا راهنمایی کنید

مشاوره حقوقی مهریه
۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

درود بر شما، به دلیل وجود سند رسمی، اثبات صوری بودن معامله دشوار است

با سلام
اثبات صوری بودن معامله ای که نسبت به ان سند رسمی تنظیم شده بسیار دشوار است

در عالم اثبات کار شما بسیار سخت خواهد بود ///

سلام و درود
اگر ثابت شود صوری است میتوان اقدام کرد لکن ادعای صوری بودن در برابر سند رسمی ادعای بس سخت و دشواری است
موفق و موید باشید

درود
چون دوست همسر شما سند دارد اثبات صوری بودن بسیار دشوار است.

در مقابل اسناد رسمی سخته ادعای صوری بودن بکنی و نتیجه بگیری
با یک وکیل متخصص در امور فوق درشهرتان مشاوره کنید راهکار دقیقی نشان دهد

باسلام درصورتی که ملک به نام شوهرشما نباشد نمیتوانید اقدام قانونی انجام دهید مگراینکه اثبات نمایید معامله صوری بوده است و سند به نام همسر شما انتقال پیدا کند که بتوانید توفیف نمایید.