مدت زمان رسیدگی در دادگاه تجدیدنظر دیوان عدالت اداری کاسته نشده است؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۶۸۸ #40385428

بابت رای هیات حل اختلاف کار از رای بدوی دیوان عدالت اداری به دادگاه تجدید نظر دیوان تجدیدنظر خواهی کردم. دادگاه تجدید نظر دیوان بعد از چند ماه رای رو صادر خواهد کرد؟

مشاوره حقوقی دیوان عدالت اداری
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

مدت زمان رسیدگی در محاکم تابع شرایط مختلفی هست ممکنه از دوماه تا یک سال طول بکشه

سلام.
بررسی پرونده مدت زمان مشخصی ندارد و بستگی به حجم و تعدد پرونده ها دارد.

سلام و‌ درود، زمان دقیقی برای بررسی پرونده وجود ندارد اما در مرحله ی تجدیدنظر به نظر کمی بیشتر باید منتظر بمانید؛ موفق باشید.

با سلام
دقیقا نمیتوان زمان رسیدگی یا اتمام دادرسی را اعلام داشت و بستگی به ترافیک کاری پرونده ها در دادگاه دارد
اما در کل مدت شش ماه را میتوان بیان کرد که باز بستگی به تراکم پرونده ها خواهد داشت و احتمال دارد زود تر از این مدت نیز رسیدگی گردد .

زمان رسیدگی قابل پیش بینی نبوده و بستگی به حجم پرونده ها و رویه های شعبات دارد .

مدت زمان برای برسی پروند در دیوان نمیتوان مشخص نمود بستگی به مراتب رسیدگی و قاضی پرونده دارد