آیا من میتونم به جرم پخش حرفای خصوصیمون ازش شکایت کنم؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۲۳۹ #40358661

من با دوست صمیمیم دعوای مختصری داشتیم تمام پیامهامون رو فرستاده برای زن داداشم کلیم دروغ روش گفته الان داداشم باهام دشمن شده و دعوای بزرگی تو فامیل افتاده کلیم وصله‌ زننده بهم چسبوندن. و اگر شکایت کنم خودمم باید بابت پیامهام جواب پس بدم؟

مشاوره حقوقی جرایم اینترنتی
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

افشای اسرار خصوصی جرم است.
اگر در بین پیام ها جرمی که جنبه عمومی دارد کشف شود دادستان ورود میکند

خیر با توجه به توضیحاتتون امکانش نیست

خیر . تنها به شکایت شما رسیدگی میشود و شکایت شما ربطی به موضوع پیامها پیدا نمیکند .

با سلام
در خصوص ارسال اسرار خصوصی و خانوادگی شما به دیگران طبق ماده ۱۷ قانون جرایم رایانه ای موضوع قابل پیگیری خواهد بود. و همچنین در صورت ارسال مطالبی به دروغ ممکن است بسته به محتوای ارسالی با عنوان افترا و تهمت نیز اقدام به شکایت نمایید ... اما اینکه این شکایت موجب ایجاد مشکل برای خودتان شود ..بستگی دارد به اینکه در این میان کسی بخواهد علیه شما شکایتی را مطرح نماید یا خیر ..و اینکه اگر شما مرتکب جرمی نشده اید حتی اگر کسی شکایتی هم علیه شما ثبت کند و نتواند مورد ادعایی خود را ثابت نمایید برای شما مشکلی پیش نخواهد آمد.