همسرم حسابمو بسته واسه مهریه؛ چطور میتونم حسابمو باز کنم؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۱۹۶ #40334938

سلام همسر من مهریشو گذاشته اجرا و الان ۴ ماهه حساب منو بسته. و هنوز پرونده بلاتکلیفه. چون نتونسته شاهد ببره برای اعسار هزینه دادرسی. قبلا هم نتونست شاهد ببره حکم ابطال اومد. و الان دوباره شکایت کرده. ابلاغیه اومده که دوم ماه آینده دادگاهی داریم. مثل اینکه شاهد برده. من هیچ مال منقول و غیر منقولی ندارم هیچی. اداره ثبت هم تایید کرده. تنها چیزی که دارم همون ۳ ملیون پول که تو حسابمه. من تو حسابم ۳ملیون پول دارم و تمام دارو ندارم همونه. و شدیدا بهش احتیاج دارم.چطور میتونم جلوی حسابمو باز کنم؟؟ ممنون میشم راهنماییم کنید. یارانه ی من هم واریز میشه نمیتونم برداشت کنم.بیکار هم هستم از سرکار اخراج شدم. شدیدا به پول تو حسابم احتیاج دارم ایا راهی هست حسابمو باز کنم؟؟؟همسرم درخاست توقیف اموال زده برام با اینکه تایید شده هیچی ندارم. منم اعتراض زدم رو درخاستش. راهنماییم کنیید خاهش میکنم

مشاوره حقوقی مهریه
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
کتاسفانه تا زماینکه پرونده مهریه تعیین تکلیف نشود امکان رفع مسدودی حساب نخواهد بود و در صورت عدم تمکن مالی دادخواست اعسار داده تا مهریه بصورت اقساطی انجام و بعد از آن درخواست رفع مسدودی حساب دهید . هر چند این مبلغ که در حساب مسدود شده بعنوان پیش پرداخت مهریه از شما کسر خواهد شد .
موفق باشید