من از گیلان باید بچه را ببرم مشهد برای ملاقات پدرش؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۲۲۱ #40292277

باسلام

مدتی است جدا از شوهرم زندگی میکنم،محل زندگی مشترک در نیشابور بود و الان من همراه فرزند ۵ ساله ام در منزل پدری در گیلان زندگی میکنم، از دادگاه نیشابور تماس گرفتن که شوهر حق ملاقات فرزند گرفته در فلان تاریخ و ساعت و در نیشابور.

آیا من باید بچه رو ببرم اونجا در حالیکه آدرس محل سکونتم در ثنا گیلان است و دعوای نفقه بچه و ضرب و شتم که شوهرم کتکم زده در گیلان مطرح کردم ودرحال رسیدگی می باشد و اینکه مثلا در روزی که تماس گفتن بچه رو بیار من در اون تاریخ نمیتوانم چکار کنم؟

مشاوره حقوقی ملاقات فرزند
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

خیر نیازی نیست که شما به نیشابور بروید و ملاقات بایستی در محل زندگی طفل که اکنون گیلان است صورت بگیرد و در تماس تلفنی بعدی به دادگاه اعلام نمایید

دعوی ملاقات در محل زندگی طفل باید مطرح شود و از انجا که طفل کمتر از هفت سال دارد و حضانت با مادر است دادگاه صالح محل سکونت مادر است

اگر هنوز طلاق نگرفتید ، دادگاه نیشابور صلاحیت رسیدگی بابت ملاقات فرزند ندارد . باید دادخواست ملاقات فرزند درگیلان مطرح شود ( محل اقامت زوجه )

سلام خیر . دعوی ملاقات فرزند باید در محل زندگی طفل مطرح شود . باید مراجعه کنید و و دفاع کنید تا پرونده قرار عدم صلاحیت صادر شود .