آیا چک ضمانتی که به تاریخ سال ۹۴ بوده و طرف به تعهدات خود کامل عمل نکرده میشود اجرا گذاشت؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۲۵۲ #40251848

مبلغ ۱۵۰میلیون تومان سال ۹۳ برای انجام کار به شخصی داده شد تا با آن پول کار بشه و ماهیانه پولی که از آن به دست میومد واریز شود.تقریبا طرف یک سال و نیم این کار را میکرد اما بعد از آن گفت به مشکل خورده و ما درخواست بازگردوندن سرمایه خود را کردیم و طرف گفت حالا فعلا دست پا شکسته دارم کار میکنم به وقتش کامل میدم بهتون، تقریبا یک سالی همینجوری گذشت و هر ۲ماه یکباری و گاها ۳ماه یکباری مبلغی را به عنوان همان سود کاری سرمایه اولیه دست پا شکسته و کم و اینور اونور واریز میکرد،تا این که ما دیگه صبرمان تمام شد و گفتیم ۱۵۰ تومان رو بده تا خودمون کاری انجام بدیم باهاش و گفت این یکسال و خورده ای پول هایی که دادم سود نبوده و اصل پولت بوده و الان حسابمون ۱۵۰ نیست،متاسفانه این فرد از فامیل هست و تا به امروز پول اولیه کامل برگردونده نشده و هنوز هم هر چند ماه یک بار مبلغی از اصل پول را میدند که با این کار کاملا اون سرمایه ۱۵۰ م.ت را از بین برده اند و هیچ کاری نمیشود کرد و هنوز هم ۱۵۰م تصویه نشده کامل

آیا میشود چک ضمانت را پیگیری کرد و همچنین ضرری که با این روش برگرداندن سرمایه انجام دادن را پیگیری کرد با توجه به نرخ تورم این چند سال؟

سپاس از راهنمایی شما

مشاوره حقوقی چک
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام هم میتوانید خسارت تاخیر تادیه و هم وجه چک را مطالبه نمایید.

سلام هم میتوانید مبلغ چک و هم خسارت تاخیر تادیه آن را مطالبه نماید

سلام
شما می توانید نسبت به وجه چک اقدام نمایید و مطالبه خسارت تاخیر در تادیه را نمایید

باسلام، در صورت داشتن اسناد مربوطه و چک می توانید اصل وجه خود را مطالبه نمایید