اگر زنی بدون اجازه همسر منزل را ترک و برگردد و این مساله ماهی یکبار اتفاق افتاده باشد؛ تکلیف چیست؟

پرسیده شده
۱۲ پاسخ ۲۲۷ #40179332

اگر زنی بدون اجازه همسر منزل را ترک و به محض دادن اظهار نامه برگشت نماید و این مساله ماهی یکبار اتفاق افتاده باشد و شوهر حدود ۱۰ اظهانامه ارسال کرده باشد. شوهر میتواند شکایت کند یا ناچار است به این بازی همسرش همه ماهه ادامه دهد.؟ شخصی میگفت چون بازمیگردد نمیتوان شکایت تمکین مطرح نمود.

مشاوره حقوقی الزام به تمکین
۱۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام خدمت شما، به دلیل بازگشت زوجه به وسیله اظهارنامه، در واقع ایشان از زوج تمکین کرده‌اند، لذا شکایت به موجب عدم تمکین راه به جایی نخواهد برد.

زوجه با مراجعه به منزل، از شوهر تمکین کرده است لذا شوهر نمی تواند عدم تمکین وی را از دادگاه بخواهد

سلام
بله درسته چون برمیگردد نمیتوان عدم تمکین گرفت

اگر هر دفعه این مورد راتکرار میکنند میتوانید دادخواست الزام ب تمکین بدهید

عدم تمکین صرفا درصورت تداوم عدم حضور زن در منزل ممکن است

سلام
با این وضعیتی که شرح دادید، شکایت عدم تمکین راه به جایی نخواهد برد.

باسلام در صورتیکه زوجه ازمنزل خارج شود و با ارسال اظهارنامه توسط زوج به منزل برنگردد میتوان علیه ایشان دادخواست الزام به تمکین به دادگاه ارائه نمایید.