شکایت از اداره آبفا منطقه به چه صورتی است؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۸۹۸ #40088997

باسلام.شرکت آبفای منطقه به تعهدات خودش در فراهم کردن زیرساخت های شهری عمل نکرده.یکیش اینه که فاضلاب نداره بعضی از خیابون های منطقه.با این که به اداره موردنظر چندین بار مراجعه شده ولی همچنان وضعیت نابسامانه.آیا میشه به مراجع قضایی شکایت کرد و درصورت مثبت بودن جواب چه برخوردی با اداره مورد نظر میشه؟

مشاوره حقوقی دیوان عدالت اداری
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام شکایت شما در دادگاه نتیجه ای جهت انجام وظیف یک سازمان در برنخواهد داشت. در صورت بروز هر مشکلی می توانید به استانداری و یا فرمانداری شهرستان مراجعه نموده و شکایت خویش را مطرح کنید.