فروشنده دریافت نقدی را انکار نموده و از من شکایت نموده و درخواست ابطال سند نموده است راه حل چیست؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۳۶۹ #40077670

سلام،وقت بخیر با وکالت بلاعزل خانه خریداری کردم و بیع نامه تنظیم نکردیم بخشی از ثمن معامله را نقدا پرداخت کرده ام و مدرکی ندارم و شاهدی هم نداریم بخشی از ثمن را به حساب فروشنده ریخته ام و مدارکش موجود است .حال فروشنده دریافت نقدی را انکار نموده و از من شکایت نموده و درخواست ابطال سند نموده است راه حل چیست؟

مشاوره حقوقی ابطال سند رسمی
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با توجه به پرداخت وجه از سوی شما فروشنده نمی تواند دعوی ابطال سند را اقامه کند.

سلام و ارادت
ابتدا مدارکتان بایستی بررسی گردد .
ولیکن با توجه به توضیحاتی که ارائه نمودید اگر با وکالت ملک را منتقل نمودید بدلیل اینکه فروشنده بیعنامه ای ندارد پس ادعای عدم دریافت بخشی از ثمن مسموع نیست بدلیل اینکه میزان ثمن مشخص نیست .

درود....نداشتن مدرک جهت پرداخت نقدی به فروشنده ونداشتن شاهد شما شما رو به پرداخت وجه وخسارات مربوطه قانونی محکوم مینماید اما با توجه به اینکه فروشنده یه دریافت بخشی از وجه اقرار نموده ومستنداتی انرا ثابت مینماید دعوی ابطال سند وی مورد پذیرش قرارنمیگیرد

عدم پرداخت ثمن باعث ابطال سند نمیشود

در صورت عدم اثبات از سوی شما حق مطالبه وجه را خواهد داشت.

با توجه به مستندات پرداخت از طریق مرجع قضایی اقدام کنید
همچنین وکالت بلاعزل یک سند رسمی محسوب میشود فروشند نمیتواند آنرا انکار یا ابطال نماید

اولا- در صورتیکه مدرکی برای اثبات پرداختی خود نداشته باشید محکوم به پرداخت وجه خواهید شد .
ثانیا- عدم پرداخت بخشی از ثمن معامله نمیتواند موجب ابطال بیع و سند شود لذا دعوی فروشنده برای ابطال سند نتیجه ای نخواهد داشت .