آیا میشه همه حرفامو در جلسه اول دادگاه بزنم؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۳۸ #40051619

سلام وقتتون بخیر. من پس فردا جلسه دادگاه دارم واسه اولین بار . همسرم ۶ ماهه که خونه رو ترک کرده به بهونه کار و به من نفقه هم نداده حالا فهمیدیم که جایی دیگه خونه گرفته و با یه خانم صیغه کرده . منم درخواست طلاق یک طرفه دادم و ترک خانه و ندادن نفقه . حالا دو تا جلسه افتاده یکیش پس فردا و یکیشم ماه بعد . آیا میشه همه حرفامو در جلسه اول بزنم؟ منظورم اینه طلاق واسه تاریخ دیگه اس میشه تو این جلسه بگم طلاق میخوام؟؟؟؟ و خیلی استرس شدید دارم که نتونم صحبت کنم لطفا کمکم کنید. ممنون

مشاوره حقوقی الزام به تمکین
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام و احترام
زن اگر بتواند در دادگاه ثابت نماید که زندگی او با همسرش سخت و غیر قابل تحمل است و طلاق از جانب زوجه به دلیل عسر و حرج می باشد و دادگاه آنرا تایید کند می تواند بدون رضایت مرد طلاق بگیرد.
پیروز باشید

با توجه به وحدت منشا دعاوی شما - طلاق و نفقه هر دو از یک منشا است و دادگاه به هردو یکجا رسیدگی میکند. با این حال اگر شعبه های مختلفی در حال رسیدگی هستند لازم است شعبه سابق الاقدام را از پرونده دیگر خود مطلع کنید تا به هردو توامان رسیدگی شود.