چگونه میتوانم چک ضمانتی به شرکت را پس بگیرم؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۱,۱۱۵ #39984918

با سلام
بنده برای ورود به شرکتی مجبور بودم چک بابت ضمانت حسن در انجام کار تحویل بدهم بعد از ۱ سال از شرکت تعدیل شدیم و بنده بابت مطالبات خود شکایت کردم، شرکت در قبال این شکایت چک بنده که به نام کس دیگری است و در وجه شرکت مربوط قید شده را به بانک برده جهت وصول، در این چک کلمه ضمانت یا حسن در انجام کار قید نشده.
خواستم بدونم میتونم از راه قانونی این چک را پس بگیرم؟
ممنون میشم در این راه کمکم کنید

مشاوره حقوقی چک
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

اثبات ادعا برعهده شماست اگرثابت کنید چک بابت ضمانت حسن انجام کاربوده ، دادخواست شرکت رد میشود

سلام بدوا اظهارنامه مبنی بر استرداد چک ارسال و متعاقبا اقدام به ثبت دعوای خیانت در امانت و دادخواست ابطال چک نمایید

با سلام ابتدا اظهارنامه ای مبنی بر مطالبه چک برا ی شرکت بفرستید و سپس پس از لااقل یک هفته در صورت عدم استرداد چک به دادگاه حقوقی شکایت نمایید

سلام
دادخواست استرداد لاشه چک را به دادگاه صلاحیت دار بدهید.