تصرف ملک چگونه قابل پیگیری میباشد؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲۳۲ #39982707

سلام شخصی ادعا میکنه که ملک ما را پدرم به او بخشیده در صورتی که هیچ مدرکی ندارد اما من هم مدرکی ندارم ولی طی یک تفاهم نامه که امضا و اثر انگشت خودش هم پای آن است متذکر شده که آنجا برای ماست اما حالا میگوید آلزایمر دارد و زیر همچی زده حالا ما باید چه کار کنیم.

مشاوره حقوقی خلع ید و تخلیه
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام و درود
ملک برای کسی است که پلاک ثبتی به نامش ثبت گردیده اگر پلاک ثبتی ندارد بر اساس مبایعه نامه باید اقدام کرد .
اگر پدر شما در قید حیات نیست درخواست تقسیم ترکه بفرمایید . در هر حال اقایی که ادعا میکند زمین برای ایشان است باید برای شما دلیل و مدرک معتبر بیاورد.