تقسیم ارث بعد از فوت پدر چگونه است؟

پرسیده شده
۸ پاسخ ۲۲۸ #39953249

با سلام
ما چهار تا برادر هستیم که زمینی از پدر به ارث رسیده پدر ما نیمی از زمین را از پول یکی از پسر ها خریده و ما هم نیمی از زمین را به او داده ایم اما یکی از فرزندان ادعای داشتن قلنامه ای از پدر در رابطه با نیمه دیگر زمین دارد البته با شاهد و ادعا می کند تمامی ما فرزندان آن را امضاء کرده ایم در حالی که هر یک از ما یادمان نمی آید که این کار را کرده ایم هرچه که با هم جلسه ای می گذاریم می گوید شکایت کنید برایم من هم مدارک را به دادگاه اراعه میکنم و هیچ گونه حاظر به نشان دادن این قلنامه نمی شود . آیا حق با اوست یا با ما
خیلی ممنون

مشاوره حقوقی ارث
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باید بتوانید با دلایل و مدارک ادعای خود را اثبات کنید

بااحترام
باید ادعای خود را اثبات نماید

ایشان می بایست ادعای خود را اثبات کنند.

اگر ایشان ادعایی دارد قانونا اثبات ادعای ایشان باید توسط خودشان باشد .
شما انحصار وراثت و تقسیم ترکه از طریق قانونی را انجام دهید.
اگر ایشان ادعایی دارند می‌توانند قانونا اعتراض کنند و مدارک خود را ارائه دهند

باسلام
اگر ایشان ادعایی دارند بایستی ارایه نماید لذا طبق واقعیت موجود نصف ملک متعلق به برادر شماست

سلام. کسی که مدعی هست باید ادعای خود را ثابت کند

اصل بر این است که نیمه دیگر زمین جز ماترک و متلعق به وراث است برادرتان که مدعی مالکیت است باید ادعای خود را اثبات کند