دادیار برای یکی از آنها قرار موقوفی تعقیب صادر کرده است، این یعنی چه؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۴۰۶ #39913716

سلام دو شاکی دارم که در مورد یک موضوع خیانت در امانت علیه من شکایت کرده اند دادیار برای یکی از آنها قرار موقوفی تعقیب صادر کرده است این یعنی چه و تکلیف من چیست

مشاوره حقوقی خیانت در امانت
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
قرار موقوفی تعقیب در موارد فوت یا گذشت شاکی خصوصی و غیره صورت می گیرد . در واقع به دلایلی که در جریان رسیدگی پرونده حادث می شود ، تعقیب کیفری متوقف می گردد و در هر مرحله از مراحل دادرسی رسیدگی می توان قرار موقوفی تعقیب صادر گردد .

قرار موقوفی تعقیب ، صادر شده از سوی دادگاه ظرف مهلت ۲۰ روز برای اشخاص مقیم ایران و ۲ماه از تاریخ ابلاغ برای خارج از کشور قابل تجدیدی نظر می باشد .

سلام . احتمالا ادله و مدارک آن شخص کافی نبوده است . در خصوص شخص دیگر نیز باید تعیین تکلیف شود . لذا اقدامی نکنید

با سلام..
قرار موقوفی تعقیب در موارد فوت و یا گذشت شاکی صادر می گردد، در واقع به دلایلی که در امر رسیدگی پرونده حادث می گردید، و همچنین در موارد شمول اعتبار امر مختوم بودن موضوع، تعقیب کیفری متوقف می گردد..
به نظر می رسد که در موضوع مطروحه جنابعالی، یکی از شکات رضایت خود را اعلام نموده باشند و یا اینکه موضوع شکایتشان مشمول مرور زمان و یا دارای اعتبار امر مختوم شده باشد..
موفق باشید..