حکم‌ غیابی صادر شده برای چک برگشت خورده، چه باید کنم؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲۰۴ #39903048

با سلام‌
از یه بنده خدا برای بهمن ۹۵ چک داشتم که حسابش خالی بود برگشت زدم‌ و‌ گواهی عدم پرداخت از بانک گرفتم شکایت کردم چون طرف ساکن تهرانه‌ گفتن باید برم مجتمع شماره ده شورای حل اختلاف مبلغ هم یک‌ میلیون و ششصد چک برا سال ۹۵ هستش دو تا سوال داشتم از وکلای محترم
اول اینکه‌ ساکن مازندرانم چون‌ سر کار میرفتم نرفتم تهران و رای غیابی صادر شد و محکوم شد صاحب چک و توی سامانه‌ بهم پیام دادن برای پیگیری ظرف هفت روز بیا سورا وگرنه‌ طبق قانون‌ انجام میشه طبق قانون چی انجام میشه؟ چون‌ نمیشه برم ببینم داستان چیه
دوم اینکه مبلغش با توجه به اینکه چک مال چند سال پیش هست افزوده میشه؟
آذر ماه آخرین اخطاریه توی ثنا بهم اعلام شد که بعد اخیار حضور و‌ بعد رای صادر شد و‌ در نهایت هم گفته شد برای اجرایی شدن‌ بیا مجتمع شورای حل اختلاف
ممنون میشم‌ راهنمایی کنید

مشاوره حقوقی چک
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
منظور از در صورت عدم حضور طبق قانون انجام خواهد شد اینطور عرض شود که اگر شما خواهان دعوی هستید لذا چون امکان سفر به تهران را ندارید میتوانید از طریق دفاتر خدمات قضایی لایحه ای تنظیم و سریعا به شورای مورد نظر ارسال نمایید و اعلام نمایید به دلیل شیوع بیماری و رعایت فاصله گذاری امکان رجوع حضوری نبود.
و اینکه دلیل اصلی برا دعوت شما این است چون خوانده در جلسه حاضر نبوده و رای غیابی صادر شده به جهت مطالبه وجه چک بایستی شما پروانه کسبی یا ضمانتی به دادگاه ارایه نمایید تا مبلغ چک از فرد مطالبه گردد تا اگر در اینده اگر خوانده ادعایی بر پرداخت دین خود داشته باشد مبلغ اخذ شده از خوانده به او عودت شود .(در حکم غیابی فقط ضمانت اخذ میشود)