نزول خور چک را به اجرا گذاشته، چه باید بکنیم؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۳۹۶ #39899320

سلام خسته نباشید
پدر من از دیگری پول نزول برداشته بود ۵۰ میلیون و اقای ____ در قبال ۵۰ میلیون ۱۲۰ میلیون چک گرفته بود تو یه تصادف بابام فوت کرد اقای ____ چک رو گزاشت اجرا و هر چقدر میگیم ۵۰ تومنو بدیم قبول نمیکنه طمعش تو ۱۲۰ هست.
لطفا ما رو راهنمایی کنین؟

مشاوره حقوقی چک
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
اثبات نزول‌خواری سخت است
نحوه اثبات جرم - جرم مذکور با ارایه اسناد و مدارک مربوطه و معرفی شهود و مطلعان این جرم می‌توانید به دادسرای محل وقوع جرم رباخواری مراجعه کرده و با تقدیم شکواییه، خواستار رسیدگی به این جرم شوید.

با سلام
اگر اسناد ومدارکی دال بر اخذ ربای ازنوع ربای قرضی دارید میتوانید بعنوان ورثه ان مرحوم از طریق شکایت کیفری وثبت شکایت بعنوان رباخواری از طریق دفتر خدمات قضایی اقدام وجلوی ادامه عملیات اجرایی چک را بگیرید