اعتراض زوجه به رای اعسار مهریه باید چگونه باشد؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۲۰۳ #39866925

با سلام
بنده زوجه در دوران عقد می باشم، ۳ سکه بخشی از مهریه رو از طریق دادگاه به اجرا گذاشتم.
همسرم اموالی به نامش نیست، درخواست اعسار زده، شورای حل اختلاف تقسیط بصورت هر ۱۲ ماه ( ۱ سال) ۱ عدد سکه صادر کردن. واقعا ظلم در حق خانم. در دفاع گفتم برا پرونده های مطروحه دیگر وکیل گرفته و ۲ تا شاهد بردم که در ۲ حرفه شغلی درب و پنجره سازی و mdf با داییش شریک، استادکار و درآمدش در ماه نزدیک ۷ میلیون تومان.
شاهد های معرفی شده از سمت اون فقط یک شغلش عنوان کردن و گفتن از درآمدش اطلاع ندارن.
می خوام اعتراض بزنم محتوای اعتراضم باید به چه صورت باشه که زمان شروع اقساطش مشخص باشه و حداقل معادل مبلغ ۱ سکه رو در سال بصورت ماهانه پرداخت کنه؟
ممنونم میشم راهنمایی کنید.

مشاوره حقوقی اعسار از پرداخت مهریه
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
لازم به ذکر است که می توان با اثبات ادعا می توانید درخواست رسیدگی مجدد طرح نمایید
برا نوشتن دادخواست بهتر است مشاورهی حقوقی انلایناز سایت درخواست بنمایید

با سلام
برای این امر اولا میتوانید استناد به گردش حساب زوج نمایید دوما اینکه بهتر است برای تنظیم لایحه از یک متخصص در این زمینه استفاده نمایید

باید از اظهارات شهود رونوشت تهیه کنید .و مدارکی ارائه دهید که در چند پرونده وکیل داشته است.و سایر دلایل رو تهیه کنید و بعد اقدام به نوشتن لایحه ای کنید و مدارک و رونوشت را ضمیمه اعتراض کنید.

البته میزان دقیق تقسیط مهریه را نهایتا قاضی مشخص می‌کند.

سلام میتوانید به گردش مالی حساب بانکی و اموالی که بنام دارند و همچنین فیش حقوقی استناد کنید

سلام
تنظیم لایحه میبایست توسط متخصص تنظیم شود فلذا پیشنهاد میکنم بدون اطلاعات حقوقی اقدام ننمایید