با توجه به عدم تنفیذ شریکم و همچنین عدم تنفیذ مالک سرقفلی، مگر این قولنامه نباید فسخ یا ابطال شود؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۳۹۳ #39850156

باسلام
بنده سال ۸۰ مغازه ای که دارای سرقفلی بوده و بنام بنده و شریکم بوده را به فردی فروختم،
لذا در مبایعه نامه اسم فروشنده فقط اسم بنده درج شده نه شریکم،
لذا خریدار بخشی از ثمن معامله را پرداخت کرد و در مغازه ساکن شد و دیگر پولی بما پرداخت نکرد،
در حال حاظر وی ۱۸ سال انجا بخاطر همین مقدار ثمنی که پرداخت کرده انجا ساکن شده،
اکنون ما دادخواست خلع یاد داده ایم تا انجا را تخلیه کنیم،
و خریدار یا همان متصرف هم گفته میخواهم از شما شکایت کنم!
سوالم این است با توجه به عدم تنفیذ شریکم و همچنین عدم تنفیذ مالک سرقفلی، مگر این قولنامه نباید فسخ یا ابطال شود؟
خریدار ، بجز شکایت معامله فضولی، ایا شکایت دیگری میتواند داشته باشد؟
درضمن شریک بنده، شکایتی از من ندارد.
لازم به ذکر هست خریدار وکیل خبره ای گرفته و برای همین نگران این هستم که چه شکایتی میتونه از ما داشته باشه ؟ و یا ایا میتونه مغازه ای رو که ۱۸سال قبل فقط بخشی از ثمن رو پرداخت کرده و تنفیذ شریک و مالک سرقفلی رو هم نداره، تصاحب کنه؟

ممنون و متشکر

مشاوره حقوقی خلع ید و تخلیه
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

- این معامله نه تنها حق فسخ و ابطال را برای شما ایجاد نمیکند بلکه فقط برای موجر یا همان مالک عرصه ایجاد حق درخواست تخلیه را مینماید .
- اگر در مبایعه نامه ، شما تمامی ۶ دانگ مغازه را فروخته باشید علاوه بر فضولی بودن معامله نسبت به سهم شریکتان ، میتواند موجد حق شکایت برای خریدار تحت عنوان فروش مال غیر بشود . البته با توجه به مدت زمانی که از معامله گذشته این مورد مشمول مرور زمان خواهد شد .
- پاسخگوئی جامع تر و اتخاذ راه حل برای مشکل شما موکول است به مشاوره حضوری با یک وکیل مبرز .