شکایت کذب را چطور ثابت کنم؟

پرسیده شده
۸ پاسخ ۶۲۷ #39823694

سلام
خانواده ای که با هم فامیل هم هستیم دچار بحث و دعوا شدیم و حالا آنها رفتن از من شکایت کردن به جرم ورود به منزل و عنف و تهمت و افترا و ضرب و جرح در صورتی که توی آن دعوا من اصلا دخالت نکردم خانوادم بودند من هیچ کاری نکردم و شاهد کذب هم بردند درصورتی که اصلا آنجا نبوده فقط بخاطر اینکه بنده تازه استخدام شدم میخواهند سابقه کیفری برایم درست کنند خواستم بدانم من چکار کنم که ثابت کنم من اصلا دخالتی نداشتم؟

مشاوره حقوقی ضرب و جرح
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

اصل بر برائت است واو باید ثابت کند که در درگیری بوده اید.بنابراین این شاکی است که باید اتهام شما را در مرجع قضایی اثبات کند

با سلام
شما نیز میتوانید با استناد به شهادت شهود خود مبنی بر اینکه در آن لحظه ی درگیری در محل نبوده اید از خود دفاع و رفع اتهام نمایید

سلام
شاکی باید اتهام شما را به اثبات برساند

سلام. شما میتوانید شهود آنها را جرح و با اوردن دوشاهد دلیل آنها به استناد شهود را بی اثرکنید

اولا اصل برائت است و شاکی باید ادعای خود را اثبات کند( البینه علی المدعی )
ثانیا می توانید شهود را جرح کنید

با سلام
قانونا اصل بر برائت است.بنابراین این شاکی است که باید اتهام شما را در مرجع قضایی اثبات کند .

شما نباید بیگناهی خود را اثبات کنید بلکه شاکی باید اتهام شما را به اثبات برساند . در صورتیکه شاکی برای اثبات اتهام متوسل به شهادت شهود شده باشد شما نیز میتوانید با معرفی شهود معارض ، شهادت به عمل آمده را بی اثر نمایید .