آیا از پولی که به حساب دادگاه ریخته شده طلب همسر مرا میدهند؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۱۹۶ #39786035

با عرض سلام و خسته نباشید.خانه مرا همسرم به خاطر مهریه و اجرت المثل و نفقه توقیف کردند و به مذایده گزشتند و در تاریخ ۹۹/۲/۲۵ فروخته شد.ولی بنده به ان به خاطر اینگه تنها دارایی من بود اعتراض کردم و به تجدید نظر خواهی رفت و تجدید نظرخواهی هنوز جواب نیامده و در این مدت قیمت خانه دو برابر شده ان شخص که خانه را خریده تمام پول ان را به حساب دادگاه ریخته ولی هنوز جواب تجدید نظر خواهی نیامده ایا از ان پولی که به حساب دادگاه ریخته شده طلب همسر مرا میدهند یا او هم باید منتظر جواب تجدید نظر خواهی باشد.به این خاطر می خواهم بدانم چون خیلی به همسرم اصرار کردم که خانه را از توقیف بیرون بیاورد من به او سه فقره چک به مدت ۳ماه ۳ماه یعنی جمعان ۹ماه تمام طلبش را بدهم ولی او گفت نمی دانم با مادرم صحبت کن وقتی به مادرش گفتم در جواب به من گفت چک را بزار درب کوزه ابش را بخور حال میخواستم بدانم حال که تنها دارایی مرا که یک خانه بود و یک میلیارد ارزش داشت ولی او با خاطر لجبازی به مزایده گزاشت به خاطر ۲۰۰ میلیون و ان را به قیمت کارشناسی ۲۵۰میلیون و در اخر به قیمت ۳۷۰ میلیون فروخته شد. حال او توانسته زود تر از ۹ ماه که میخواستم به او چک بدهم ۳ ماه به ۳ ماه طلبش را گرفته.چون از ما بقی ان به من که نداده اند ولی در این مدت خانه هر روز قیمت ان بالا میرود و در اخر اگر رای تجدید نظرخواهی به نفع من نباشد با پولی که در اخر به من خواهند داد دیگر یک اطاق هم نمی توانم اجاره کنم چه برسد به اینکه بخرم.به همین خاطر نمیدانم چرا اقای قاضی خانه مرا جزء مستسنات دین ندانسته و ان را بیشتر از نیاز من دانسته.و به حراج گزاشته و نصف قیمت ان هم کمتر ندید از نظر مشتری فروخته شده.منظورم از ندید این است که قیمت کارشناسی ان انقدر پایین بود که انهایی که در حراج شرکت کرده بودن اصلا خانه را ندیده بودند و با حساب خودشان پول زمین ان نمیشد. و اگر ۵۰۰ میلیون هم میخریدند باز هم خوب خریده بودند.

مشاوره حقوقی مهریه
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
در این موارد که اعتراض در کار باشد بایستی منتظر حکم نهایی باشید تا حکم صادر و قطعی گردد