برای رفع مسدودی حساب چطور اقدام کنم؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۷۵۴ #39756968

با سلام
در سال ۹۷ حساب بانکی بنده بدلیل اینکه پول فیشینگ و دزدی به آن واریز شده بود مسدود شده است که پرونده ایجاد شده بود ولی هیچ ابلاغیه ای برای بنده نیامد. به تازگی با تماس تلفنی با دادگاه متوجه شدم پرونده مختومه شده ولی حساب بنده باز نشده. چگونه میتوانم رفع مسدودی کنم؟ آیا نیاز به حضور به آن دادگاه وجود دارد؟ چون دادگاه در استان دیگری می باشد.
همچنین در سایت --------------- بخشی برای رفع مسدودی حساب در نظر گرفته شده که نیاز به کد کاشف دارد ولی مسدودی حساب بنده از طریق پلیس فتا بوده و کد کاشف ندارد.
تشکر

مشاوره حقوقی جرایم اینترنتی
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

طی درخواستی از شعبه دادکاه درخواست رفع انسداد حساب بانکی خود را بنمایید البته از طریق دفترخدمات قضایی

بااخذ دستور مقام قضایی جهت رفع انسداد به بانک مراجعه نمایید

با سلام و آرزوی بهروزی برای شما ، میتونید از طریق دفاتر خدمات قضایی لایحه ای به شعبه دادگاه صادر کننده رای قطعی ارسال کنید که حساب شما رفع انسداد بشه

سلام و درود، با‌ توجه به مختومه شدن پرونده و‌ عدم محکومیت شما ، می‌توانید از طریق بانک اخیر و نیز مرجع قضایی دستور دهنده اقدام به رفع مسدودی کنید؛ موفق باشید.