امکان طرح دعوی وکیل علیه اشخاصی خارج از قرارداد وکالت

پرسیده شده
۵ پاسخ ۵۸ #39749789

با سلام، آیا وجود نام طرف دعوا در وکالتنامه وکیل، سبب منع ایشان در دادن دادخواست نسبت به اشخاص دیگر است؟ وکیلم تمبر مرتبط با قرارداد را باطل کرده اما هنوز از این قرارداد استفاده نکرده است، آیا می‌توانیم با این قرارداد علیه دیگری شکایت کنیم؟ راه اصلاح قرارداد ثبت شده وجود دارد؟ آیا اختیارات وکیل مطلق است و حق شکایت علیه دیگران نیز مطابق حدود اختیارات وی است یا صرفا مرتبط با طرف دعوای درج شده در قرارداد؟ با تشکر.

مشاوره حقوقی قرارداد
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام ، در صورتیکه در وکالت‌نامه وکیل اشخاصی به عنوان طرف دعوا نام برده شده باشند وکیل نمی‌تواند با همان وکالت‌نامه به طرفیت اشخاص دیگری طرح دعوا کند و باید مجددا وکالت‌نامه جدید تنظیم نماید.

سلام امکان طرح دعوا با آن وکالتنامه علیه اشخاص دیگر نیست بهتر است وکالتنامه دیگری تنظیم شود

با سلام با توجه به اینکه اشاره نمودید نام یک نفر بعنوان طرف دعوا در قرارداد ذکر شده لذا اختیار وکیل فقط در خصوص آن شخص است و با آن وکالت‌نامه نمی‌تواند بر علیه شخص دیگری طرح دعوا نماید و این قرارداد قابل اصلاح هم نیست باید قرارداد دیگری تنظیم نماید.

به سلام وکالتنامه هایی که نام طرف مقابل در آن ذکر می شود و قطعی می شود دیگر قابل استفاده و تغییر برای شخص دیگر نیست و باید وکالتنامه جدید تنظیم شود.

با سلام
خیر در صورتی که نام شخص یا اشخاصی به عنوان طرف دعوا در وکالتنامه درج شده باشد طرح دعوا توسط وکیل صرفا به طرفیت آن شخص یا اشخاص امکان پذیر خواهد بود و دادخواهی علیه اشخاص دیگر، نیازمند تنظیم وکالتنامه جدید می باشد. همچنین اصلاح وکالتنامه ثبت و تایید شده، امکان پذیر نیست.