از دستم شکایت کرده که من این ماشینو میخوامو این اقا به یکی دیگه فروخته آیا روز دادگاه محکومم؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۳۷۹ #39724579

سلام خسته نباشید من یدونه ماشین فروختم بصورت قولنامه ای که ۵ ملیون بیانعه به من دادند که فردا بریم برای سند زدن که فرداش گفت بریم ماشینونشون بدیم رفتیم نشون دادیم اونا زدن تو ذوقش و این اقا پشیمان شد و فسخ معامله هم ۵ ملیون تومان نوشته بودیم بخاطر اینکه فسخ معامله نده شروع کرد به فحاشی من به پلیس ۱۱۰ زنگ زدم گزارش نوشتن که این اقا پشیمان شده و من بعد از گذشت ۴ روز ماشینو به یکی دیگه فروختم حالا از دستم شکایت کرده که من این ماشینو میخوامو این اقا به یکی دیگه فروخته ایا روز دادگاه محکومم؟؟

مشاوره حقوقی انتقال مال غیر
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام
شما باید در دادگاه اثبات کنید که طرف مقابل قرارداد را فسخ کرده است تا محکوم نشوید.
صرف فحاشی کردن و اعتراض به مال مورد معامله بدون اینکه بخواهد آن را پس بدهد فسخ محسوب نمیشود.

با سلام. میتوانین با ارائه صورت جلسه نیروی انتظامی مبنی بر اینکه خریدار پشیمان شده و سایر قرائن موجود و برداشت ضمن پرداختی بعنوان حق فسخ .فسخ شدن قولنامه فی مابین را اثبات و از اتهام فروش مال غیر مبری شوید.