طی شکایتی درخواست طلای قید شده در عقد رو نموده، آیا می تونن که دوباره درخواست طلاجات رو از بنده بکنن؟

پرسیده شده
۸ پاسخ ۶۱۱ #39698385

سلام خسته نباشید بنده چند روز قبل عروسی برای همسرم طلایی که در سند ازدواج قید شده بود رو خریدم چند هفته بعد فروختیم بعدا توافق کردیم که به جای خرید مجدد طلا پول طلا رو برای ثبت نام دوره ی کلاس های آموزشی آرایشگری خرج کنیم بعد از دوسال همسرم طی شکایتی درخواست طلای قید شده در عقد رو کردن آیا می تونن که دوباره درخواست طلاجات رو از بنده بکنن؟

مشاوره حقوقی قرارداد هبه
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

به هبه بودن طلاها استناد کنید و از آن رجوع کنید.

باسلام
در صورتی که بتوانید ثابت نمایید که هزینه طلا طبق توافق زوجه برای ثبت نام خرج شده است دعوی ایشان رد میشود

سلام
بستگی به توافق شما دارد.
اگر هبه بوده دیگر قابل درخواست نیست.
اگر قرض بوده قابل درخواست است.
دقت داشته باشید که هزینه کلاس های آموزشی زن بر عهده مرد است.

استناد به هبه بودن طلا نمایید

با درود اگر هبه بوده خیر، اگر قرض بوده و امانت بله

استناد کنید هبه بوده و از آن رجوع نموده اید

طلای قید شده در سند نکاحیه حق زوجه میباشد و شما میبایستی با رضایت کتبی زوجه پول طلا را خرج کلاس آموزشی مینمودید.