اقاله قرارداد خرید کارخانه و زمین بدون امضا تمام فروشندگان معتبر است؟

پرسیده شده
۱۰ پاسخ ۶۶ #39675460

سلام، من چندسال پیش کارخانه خریدم با زمینش منتها بعدش اقاله کردیم. در صورتجلسه اقاله از چهار نفر فروشنده، فقط یک نفر از اعضای هیئت مدیره امضاء کرد و مقرر بود همشون امضا کنند. صاحب اصلی زمین که قرارداد به نامش هست امضاء نکرده .با توجه به عدم امضاء آن‌ها آیا اقاله صورت گرفته؟ می‌تونم از این سه نفر برای تحویل مبیع شکایت کنم؟ چون چک‌های ثمن معامله رو خرج کردند و تحویل نمیدن.

مشاوره حقوقی قرارداد
۱۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
اینطور که از سوال شما پیداست اقاله صورت نگرفته در هرصورت مسئله شما نیاز با بررسی بیشتر دارد
مستدام باشید

با سلام اگرچه ارائه پاسخ نیازمند بررسی دقیق است ولی به طور کلی می توان گفت اقاله واقع نشده است و می توانید تحویل مبیع را بخواهید.

به ظاهر اقاله صورت نگرفته و پاسخ قطعی به پرسش شما نیازمند بررسی مدارک و اساسنامه شرکت هست

با سلام،بنظر اقاله صورت نگرفته اما برای پاسخ دقیقتر مدارک از جمله قرارداد و صورتجلسه اقاله می بایست بررسی گردد

با سلام
بدون بررسی قرارداد و اقاله نامه و همچنین اساسنامه شرکت از حیث حدود اختیارات اعضای هیات مدیره و دارندگان حق امضا، امکان اظهارنظر و راهنمایی وجود ندارد.

سلام
پاسخ درست به سوال شما با برسی مدارک و خصوصا اساسنامه شرکت داره ولی علی ظاهر اقاله انجام نشده و شما مالک هستید .

سلام،با قطعیت کامل نمی توان اظهارنظر نمود اگر قصد طرفین بر اقاله بوده است طرف مقابل باید ثابت کند و تایید اقاله نامه را از دادگاه اخذ نماید