امکان شکایت هست؟

پرسیده شده
۱۷ پاسخ ۳۰۱ #19056998

من عاقا هستم و برادر بنده جانباز هستن و از نظر روحی و جسمی در وضعیت مناسبی نیستن و توسط همسر و فرزندشون اذیت و توهین میشن و فقط بخاطر حقوق آن را نگه داشتند. و خیلی باهاش بد رفتاری میکنن. میخاشتم ببینم امکان داره ازشون شکایت کنم‌؟شاهد هم دارم

مشاوره حقوقی کیفری
۱۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
خود یا وکیل ایشان می توانندشکایت نمایند.

خودشان یا وکیلشان میتوانند اقدام به ثبت شکوائیه نمایند.

خودش یا وکیلش می‌تواند طرح شکایت نماید.

درود بر شما ،مستحضر باشید که نیاز است به وکیل وکالت داده شود.

سلام طرح دعوا منوط به اقدام خود شخص یا وکیل ایشان می باشد
اما می توانید مراتب را در حضور شهود به ۱۱۰ گزارش نمایید تا در صورتی که موضوع واجد جنبه عمومی باشد راسا از طریق دادسرا رسیدگی شود

بادرودوسلام خودیا وکیلشان می توانند تقدیم و طرح شکایت نمایند.

باسلام خیرباتوجه به اینکه شماذینفع نمی باشیدنمی توانیدشکایت نمایید، برای ایشان وکیل بگیریدتابتواندازحق وحقوقشان دفاع نماید