آیا بعد از عده میتوان از مهریه یا وکالتی که دادم رجوع شود؟

پرسیده شده
۱۱ پاسخ ۲۶۶ #39652422

باسلام
در رای طلاق نوشته صیغه خلع و در دفترخانه نوشتند طلاق باین الان با وکالت در طلاق که داده بودم به زوجه و ۲۰ روز مونده با اتمام عده اش

مشاوره حقوقی طلاق از طرف زن
۱۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
طلاق خلع از مصادیق طلاق بائن است و مادامی که زوجه در ایام عده رجوع به فدیه نکرده قابل توسط زوج رجوع نخواهد بود

با سلام
طلاق خلع ، طلاق بائن محسوب میشود و تا زمانی که زن به مهریه زوجه نکند مرد حق رجوع ندارد
موفق و موید باشید.

در طلاق خلع که بوسیله کراهت زن از دست مرد و زوج خویش که زندگی به نحو غیر قابل تحمل صورت میپذیرد
زن یا زوجه در ازای بذل بخشی از مهریه یا تمام و یا مازاد بر مهریه نیز اقدام به این موضوع طلاق مینماید که نوع بذل در اختیار زوجه است

در صورتی که زن به آنچه که بذل نموده است در مدت عده رجوع کند طلاق از حالت خلعی به حالت رجعی تبدیل می شود

سلام درمورد مهریه تا رجوع نکرده زن از بذل امکان رجوع نیست ودرمورد وکالت درطلاق بمحض اجرای طلاق موضوع وکالت منتفی و وکالت منفسخ می گردد.

درود
در طلاق خلع زوجه می تواند در مدت عده به آنچه بذل کرده رجوع کند که طلاق رجعی می شود

زن رجوع نماید شما نیز می‌توانید، البته اگر زوجه حق رجوع خود را اسقاط نماید ایشان نیز نمی‌تواند به بذل رجوع کند.