درحالی که هم نصف پول و هم سفته من و هم کل پروژه ی اتمامی دست انهاست، میتوانند شکایت کنند؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۳۰۳ #39596656

سلام
من ۸ آذر ۹۷ با یه شرکت برنامه نویسی قراردادی برای یک نرم افزار نوشتم برای دو ماه و دو میلیون سفته دادم من پروژه رو در ۳ بهمن ۹۷ تحویل مشتری دادم ولی مشتری یک صورت جلسه داد و امضا کردم که مابقی مبلغ پروژه رو بعد تست بهم میدهد کارفرما هرچی پیگیری میکردیم تست نمیکرد و هربار یه بهونه می اورد حدود خرداد ۹۸ تماس گرفت که میخواهیم تست کنیم و پروژه کار نمیکنه که بعد از چک کردن متوجه شدم که نیازمندی های پروژه تغییر کرده و برای همین کارنمیکنه (که اصلا روز اول این تغییرات رو به من نگفته بودن) بعد من بدون اینکه صورت جلسه ای مبنی برتغییرات اضافی کافرما بنویسم تغییرات را انجام دادم
و دوباره از کارفرما خبری نشد تا یه مدت که هی تغییر میداد و من درست میکرد تا رسید به جایی که گفتم دیگه هیچ کار اضافی انجام نمیدم
الان یکماه هست که میگه پروژه ناتمامه چون یکماه پیش به من سروری دادن و گفتن پروژه رو روی این بیار بالا
گفتم تنظیم و کانفیگ سرور در حیطه ی کاری من نیست ولی ایشون اصرار دارن که من باید بدون دریافت وجهی انجامش دهم
حال گفتم یا پول و سفته ام رو بدید یا برید شکایت کنید
میخوام ببینم ایا میتونن با شکایت کاری انجام دهند؟
درحالی که هم نصف پول و هم سفته من و هم کل پروژه ی اتمامی دست انهاست
و در قرارداد هم ذکر شده که من موظف به پیاده سازی و راه اندازی پروژه میباشم
ولی راه اندازی پروژه رو کارفرما مبنی بر راه اندازی سرور تلفی کرده است
و باز میگه که نه من سفته ها را تا یکسال برای پشتیبانی رایگان نگه میدارم(پشتیبانی رایگان یکساله در قرارداد هست ولی ذکر شده که سفته برای ضمانت است)
و مورد دیگه اینکه سفته در قرارداد ذکر شده که برای ضمانت است و اگر مجری در انجام وظایفش تخطی کند لازم الاجرا و عندالمطالبه است
و من از وظایفم نه تنها تخطی نکردم بلکه خیلی بیشتر از وظیفه ام رو انجام دادم ولی چون فقط دیگه حاضر نیسنم بیشتر از وظیفه ام انجام ندم کارفرما مدعی تخطی است

مشاوره حقوقی اداره کار
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

***متن قرارداد شما از اهمیت بسیار بالایی برخوردار است و نیاز به بررسی آن است***
در خصوص کلمه راه اندازی پروژه که محل اختلاف است آنچه عرف در حیطه کاری از این جمله برداشت میکند ملاک عمل است یعنی باید دید که در حیطه کاری شما راه اندازی پروژه چگونه تعریف میشود که دادگاه برای اطلاع از آن از کارشناسان این امر بهره میجوید و نظر کارشناس رسمی ملاک عمل خواهد بود
اگر در قرارداد سفته بطور کلی برای ضمانت پروژه اخذ و ذکر شده باشد و منحصرا مربوط به امر خاصی نشده باشد یعنی فقط صورت کلی بیان شده باشد که سفته برای ضمانت است، به پشتیبانی رایگان نیز تسری مینماید و مشمول پشتیبانی رایگان نیز میشود مگر آنکه عرف کاری دلالت بر امر دیگری نماید
موضوع شما نیازمند بررسی و مشاوره تخصصی دقیق است لکن بطور کلی در همه امورتان متن قرارداد که حکایت از توافق هایتان دارد حاکم خواهد بود